Doble Doce 2012

Det första spanska vin att vinna i Paris - The Gold Medal of the ‘Best Cabernet-Sauvignon In The World’. Doft av mörka bär, eukalyptus, cederträ, choklad. lakrits och toner av fransk ek.

Cabernet Sauvignon 2011

Ett unikt vin med stor karaktär och komplexitet. Behaglig doft av rostade grönsaker med milda kryddiga toner och dofter av mogna röda frukter. Ett elegant vin med en bra balans, med mjuka tanniner som efterlämnar en behaglig smak av mörka bär.

Encaste 2013

Ett moget rött vin som har fått många utmärkelser. Den har en intensiv doft av mogen frukt, lakrits, cederträ, choklad och kryddor. Mjuk och rund smak med stor intensitet i gommen.

Cristina 2014

Delikat doft av trä, tobak och läder med antydan av frukter som svarta vinbär, björnbär och plommon. Smaken förstärker aromen av peppar, svart te, tobak, en aning tryffel, choklad och vanilj. Innehåller även arom av svarta vinbär, plommon och svarta körsbär. Med en lätt väl intergrerad syra är Cristina ett delikat och intensivt vin.

Soléon 2011

Ett djupt vin med en tydlig arom av svarta vinbär och körsbär följt av en smula av andra frukter som blåbär, björnbär och kryddiga toner. Intensiv smak med en antydan av tobak och svart te. Välbalanserad med lång eftersmak.

Lunera 2012

Vinet har en komplex karaktär med en fruktig ton av körsbär med blandade vegetativa aromer med hög intensitet. I bakgrunden känner man kryddor och mineralaromer som bläck eller xilex som harmoniserar med balsamiska toner och mild rostning. Vinet har en stor volym och är silkeslent, med en lång eftersmak.